emilienh - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Makeup Milano

Sminkemerket Kiko er en av mine favorittmerker innen sminke på så mange måter! Produktene er veldig pigmenterte, det er gode produkter og ikke minst er produktene utrolig billig. Jeg ente opp med å kjøpe tre produkter til ca. 70 norske kroner. Produkter jeg har kjøpt før og er veldig fornøyd med, spesielt med øyenskyggen. 


Fifty shades of grey

Fargingen hos frisøren idag gikk dessverre ikke helt som planlagt.. Jeg skulle farge nederste delen av håret i en lysere farge enn min egen, men frisøren kjørte sin egen stil og farget håret mitt metallisk blå/grå. Etter en liten stund fortvilelse og bare gode tilbakemeldinger, til og med fra bestefaren min som er kjempe nøye når det kommer til farging av hår syntes det var dødskult! Da begynte jeg også å innse at det ikke var så ille som jeg selv skulle ha det til. Ettersom timene går og jeg blir mer og mer vandt til håret blir jeg bare mer og mer fornøyd. 


Torrevieja

Idag tok vi turen til Torreviejas nydelige strandpromenade som er fylt med boder og små strender langs hele veien. Det eneste som var litt negativt var at det blåste veldig mye, men det var også litt deilig at det ikke var kjempe varmt. Vi trengte å gjøre noe litt annet enn å ligge på solsengen hele dagen, men likevel være ute i solen, og da er en gåtur perfekt!


Miami beach babe

Jeg befinner meg fortsatt i Spania og jobber det beste jeg kan med brunfargen. Det beste stedet og jobbe med brunfargen er selvfølgelig på stranden hvor solen reflekteres både i vannet og i den hvite sanden. Verken jeg og min søster klarte å bli så lenge idag på grunn av kraftig vind, og mennesker som ikke respekterer at folk ligger og koser seg og sparker sand når de går forbi. Hvor vanskelig er det å gå litt lenger unna slik at menneskene som ligger rundt ikke får sand i øyne og ansikt? 

Selv med en litt mindre behagelig dag på stranden har jeg faktisk fått litt farge på kroppen! Det gleder en hvit kropp å få litt farge, slik at man ser litt mer levende ut, og går i stil med andre medmennesker selv hjemme i Norge, haha. Når vi kom hjem fikk jeg ikke ligge så lenge på solsengen før jeg og kjæresten min bestemte oss for å booke en liten helgetur til strømstad spa hotell når jeg kommer hjem igjen til Norge. Gud som jeg gleder meg! Det blir kun en dag hjemme, så en liten kjæreste tur. Kunne man bedt om noe bedre? 
Speedo er sexy

Jenter, vi må snakke om gutter og menn i speedo! Jeg har så mange spørsmål når det kommer til dette truseplagget til gutta. Søsteren min og jeg var på stranden istad og koste oss i solen. Når jeg skulle legge meg på magen for å sole ryggen fikk jeg en pung i ansiktet. En gammel mann i speedo bøyde seg ned rett foran meg og halve utstyret hang utenfor. Så heldig var jeg..

Jeg kan skjønne små gutter som går i dette lille truseplagget, men hva får en voksen mann til å gå i speedo. I OFFENTLIGHETEN.. Hva tenker de? Tror de virkelig oss jenter ønsker å se størrelsen på utstyret, at det er pent. Ikke vet jeg, men helt ærlig det er ikke greit! Etter min mening har speedo aldri vært på moten, og kommer aldri til å bli pent.
The Stray 800

Idag tok vi turen på en Irsk pub for å se fotballkampen England mot Slovakia. Det var et fantastisk leven på puben, men det ble dessverre ikke noe mål. Vi startet med litt middag hvor jeg nok engang bestilte forrett siden de ikke har suppe som hovedrett, hehe. Jeg er blitt så glad i tomatsuppe i det siste og er et av mine store krav for tiden. Men selv om vi ikke fikk sett engelskmennene juble for seier og mål, var kvelden alt i alt morsom for min del.


Skjønnhetsuke

Dette blir litt av en skjønnhetsuke den første uken vi tilbringer i Spania. Bestemor og jeg er to typiske doller som elsker å fikse litt her og der for å føle oss litt ekstra spesielle. Med en tur til neglsalongen for to dager siden og farging av vipper og bryn idag har vi bestilt time hos en salong som skal fikse falske vipper på oss begge imorgen. Det er en engelsk salong hvor de tok en allergisjekk om vi tåler limet, så de er legit og ikke en spansk usikker salong. Itillegg skal vi bestille frisørtime til oss begge så vi får en total makeover. Gud som jeg gleder meg! 

Når jeg var liten hadde jeg platinablond/hvitt hår og vil gjerne få tilbake det flotte håret jeg en gang hadde. Ettersom årene har gått, har jeg fått en litt mer kobberfarget, mørk blondt Rapunzel hår som jeg ikke er så fornøyd med. Men siden jeg ikke vil ødelegge håret mitt, kommer jeg til å farge det kun to hakk lysere slik at det ikke blir ødelagt, grønt eller oransje. Haha, det hadde vært katastrofe!
Bildene er hentet fra google.no
Hello heaven

Det endte med at vi spilte minigolf idag på en utrolig kul bane. Det var som en mini golf bane på taket på et kjøpesenter med utsikt over stranden og byen. Ettersom hele familien har et stort konkurranse instinkt, ble det til at noen ble fornøyde, og ikke andre fullt så fornøyde etter kampen. Men etter å ha fått i seg litt mat ble vi alle fornøyde igjen. Vi spiste på en restaurant buffet og der fant vi sjokolade pizza! Både Oreo og Nutella. Det var pure heaven! Det var utrolig godt og jeg endte med å spise seks stykker, haha. Goodbye sunnhetspakt, hello heaven!
Livet som blek

Hvor typisk er det ikke at jeg har fått sol eksem? Jeg kan ikke huske sist jeg hadde det, men jeg har klart å unngå det de siste årene. Tror jeg ble litt ivrig med solingen igår ettersom at jeg er veldig blek og vil gjerne ha litt farge på kroppen, hehe.. Heldigvis er det ikke så sterk sol idag så vi har bestemt oss for å kjøre litt rundt å kikke etter aktiviteter vi kan gjøre. Selve planen for dagen er å enten gå tur rundt den vakre La Zenia stranden, dra på kjøpesenteret eller spille minigolf. Uansett hva det blir til, er jeg sikker på at det blir morsomt!  
Lille frøken barbie

Etter en vellykket gåtur og vindus shopping er jeg kommet hjem med helt nye negler. Jeg elsker lange negler, og siden mine alltid knekker elsker jeg å dra til skjønnhetssalongen og fikse på dem av og til når muligheten oppstår. Jeg får ikke fikset på dem så ofte fordi jeg jobber på en kafé og jeg kan selv tenke meg at det ikke akkurat er så delikat med superlange falske negler når en serverer kunder mat og bakevarer. Men siden jeg er på ferie i to uker tok jeg meg tiden til å fikse dem og nok engang gikk jeg for de typiske "Barbie" neglene. Noe som passer meg utrolig godt når jeg er kjent som Barbie blant venner, familie og kunder på grunn av mitt blonde hår og min store lidenskap for rosa, haha.


Slik går no dagan

Andre dag i Spania er helt utrolig, jeg har fått litt farge på kroppen og temperaturen her nede er forbi fantastisk. Vi har kun slappet av ved bassengkanten og solt oss og kost oss i vannet. Ettersom vi ikke har fått beveget oss noe særlig idag skal vi gå ned til kjøpesenteret. En tur på litt over en time per vei. Siden vi går, blir det kun vindus shopping på oss idag, men kanskje jeg kommer hjem med nye negler. Det hadde vært stas!


Gode gamle Spania

Å gå ut av flyet og kjenne varmen treffe deg i ansiktet er den beste følelsen! Jeg har gledet meg så utrolig mye til å møte besteforeldrene mine igjen. Det er ikke så ofte jeg ser dem etter at de flyttet til Spania, noe som gjør turen hit ekstra spesiell og god. Siden vi landet såpass tidlig om morgningen har jeg hatt en lang deilig dag ved bassengkanten og vendt meg litt til varmen. Var veldig typisk at jeg klarte å bli solbrent allerede etter å ha vært her kun i en og en halv time.. Haha! 

Ikveld har vi spist ute på favorittrestauranten vår for å feire at vi er kommet trygt frem. Jeg vet vi kommer til å finne på masse sprell og jeg gleder meg kjempe mye til å dele tid og skape masse minner med min herlige familie som jeg vil ha for resten av livet. 

 

Design laget av Julie Viktoria
hits