emilienh - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Makeup Milano

Sminkemerket Kiko er en av mine favorittmerker innen sminke på så mange måter! Produktene er veldig pigmenterte, det er gode produkter og ikke minst er produktene utrolig billig. Jeg ente opp med å kjøpe tre produkter til ca. 70 norske kroner. Produkter jeg har kjøpt før og er veldig fornøyd med, spesielt med øyenskyggen. 


Fifty shades of grey

Fargingen hos frisøren idag gikk dessverre ikke helt som planlagt.. Jeg skulle farge nederste delen av håret i en lysere farge enn min egen, men frisøren kjørte sin egen stil og farget håret mitt metallisk blå/grå. Etter en liten stund fortvilelse og bare gode tilbakemeldinger, til og med fra bestefaren min som er kjempe nøye når det kommer til farging av hår syntes det var dødskult! Da begynte jeg også å innse at det ikke var så ille som jeg selv skulle ha det til. Ettersom timene går og jeg blir mer og mer vandt til håret blir jeg bare mer og mer fornøyd. 


Torrevieja

Idag tok vi turen til Torreviejas nydelige strandpromenade som er fylt med boder og små strender langs hele veien. Det eneste som var litt negativt var at det blåste veldig mye, men det var også litt deilig at det ikke var kjempe varmt. Vi trengte å gjøre noe litt annet enn å ligge på solsengen hele dagen, men likevel være ute i solen, og da er en gåtur perfekt!


Livet som blek

Hvor typisk er det ikke at jeg har fått sol eksem? Jeg kan ikke huske sist jeg hadde det, men jeg har klart å unngå det de siste årene. Tror jeg ble litt ivrig med solingen igår ettersom at jeg er veldig blek og vil gjerne ha litt farge på kroppen, hehe.. Heldigvis er det ikke så sterk sol idag så vi har bestemt oss for å kjøre litt rundt å kikke etter aktiviteter vi kan gjøre. Selve planen for dagen er å enten gå tur rundt den vakre La Zenia stranden, dra på kjøpesenteret eller spille minigolf. Uansett hva det blir til, er jeg sikker på at det blir morsomt!  
Lille frøken barbie

Etter en vellykket gåtur og vindus shopping er jeg kommet hjem med helt nye negler. Jeg elsker lange negler, og siden mine alltid knekker elsker jeg å dra til skjønnhetssalongen og fikse på dem av og til når muligheten oppstår. Jeg får ikke fikset på dem så ofte fordi jeg jobber på en kafé og jeg kan selv tenke meg at det ikke akkurat er så delikat med superlange falske negler når en serverer kunder mat og bakevarer. Men siden jeg er på ferie i to uker tok jeg meg tiden til å fikse dem og nok engang gikk jeg for de typiske "Barbie" neglene. Noe som passer meg utrolig godt når jeg er kjent som Barbie blant venner, familie og kunder på grunn av mitt blonde hår og min store lidenskap for rosa, haha.


Gode gamle Spania

Å gå ut av flyet og kjenne varmen treffe deg i ansiktet er den beste følelsen! Jeg har gledet meg så utrolig mye til å møte besteforeldrene mine igjen. Det er ikke så ofte jeg ser dem etter at de flyttet til Spania, noe som gjør turen hit ekstra spesiell og god. Siden vi landet såpass tidlig om morgningen har jeg hatt en lang deilig dag ved bassengkanten og vendt meg litt til varmen. Var veldig typisk at jeg klarte å bli solbrent allerede etter å ha vært her kun i en og en halv time.. Haha! 

Ikveld har vi spist ute på favorittrestauranten vår for å feire at vi er kommet trygt frem. Jeg vet vi kommer til å finne på masse sprell og jeg gleder meg kjempe mye til å dele tid og skape masse minner med min herlige familie som jeg vil ha for resten av livet. 

 
NegleGlede

Jeg elsker å pynte meg! Spesielt å fikse småting som negler. Jeg føler meg alltid så pen med lange negler og fikser dem hver gang jeg reiser. Jeg pleide å fikse dem en gang i måneden hos en jente som kaller seg NegleGlede. Hun tar bare 400 kroner for helt nye negler og 300 kroner for påfyll. Hun er kjempeflink og jeg går alltid hjem fornøyd med resultatet. Hun holder til i Tønsberg, så om bor i nærheten og har lyst på flotte negler, kontakt hun HER.

Grunnen til at jeg ikke kan fikse neglene mine som før, er på grunn av jobben. Jeg bruker hendene mine til mat og oppvask så de løsner og knekker. Men nå som jeg er på ferie kan jeg fikse dem, da jeg vet at de holder lengre enn en uke. 

Jeg drar alltid til samme salong da jeg er i Spania, da jeg vet at de kan det de driver med og prisen for helt nye negler koster meg 250 kroner. Siden det er jul er det også ekstra stas med nye negler til Julaften og Nyttårsaften, hvor man skal pynte seg litt ekstra. Jeg blir alltid fornøyd, og selv om ikke alle som jobber der kan engelsk går det an å kommunisere med dem og de er utrolig hyggelige.

Kirsebærdrøm

Kan dere tro at det er kun fire dager igjen til julaften? Tiden går så fort! Åh som jeg gleder meg til den deilige julematen. Jeg er litt treg når det kommer til julegave innkjøpet. I år har jeg bare kjøpt to julegaver, en til bestemor og bestefar og en til meg selv. Julegavene tar jeg senere i romjulen når jeg er kommet hjem. Til meg selv har jeg kjøpt et kjempekult deksel fra Marc by Marc Jacobs. Det gamle var så misfarget og slitt, så det var på tide med et nytt et. Det er alltid best å kjøpe julegaver til seg selv, haha da får man alltid det man ønsker seg! 


Glitter detailsDette må være en av de kuleste gavene jeg har fått i år! Jeg som er kjempeglad i alt som har med glitter og rosa å gjøre, kunne ikke drømt om en bedre gave. Og selv om det er en toalettmappe(?), kommer den til å være med meg overalt som en clutch.

Design laget av Julie Viktoria
hits