emilienh - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Seriene du må se

Jeg elsker serier fremfor film. Filmer har en tendens til å drøye tiden for å få en lang nok spillefilm, mens serier har flere spenningstopper og du får følge hovedpersonen(e) over en lengere periode. Men likevell må serien være bra , og disse bra seriene er det beste jeg har sett på lenge.

HomelandMarinesoldat Nicolas Brody er funnet etter åtte års fangenskap i Iran av al-Qaida. Når han kommer hjem er Carrie Mathison, en spion for CIA sikker på at han har byttet side og opererer mot hjemlandet sitt Amerika.

Til tross for at lillesøsteren min sa serien var dårlig prøvde jeg den, og angrer ikke et sekund. Den er kjempespennende og virkelig vært å se! Du finner serien på Netflix.

 

EmpireLucious og Coockie Lyon selger narkotiske stoffer for å bygge drømmen om å lage musikk og starte ett eget musikk firma. Etter 17 år i fengsel er Cookie ferdig med dommen for å selge, og Lucious er en hiphop mongul og eier et stort musikk firma, Empire entertainment. Luscious får vite at han har ALS, en dødelig sykdom og jobber med å finne ut hvem av hans tre sønner som skal ta over familie firmaet.

Denne serien har noe spesielt som får meg til å ville se videre. Jeg klarer ikke helt sette fingeren på det, men den viser litt hvor hard musikkverdenen er og hva man må ofre for å bli stjerne. Du finner serien på Viaplay.

Devious maidsProfessor Marisol Suares utgir seg for å være hushjelp, for å finne ut hvem den egentlige morderen bak en annen hushjelp er, da hun er sikker på at sønnen hennes er uskyldig dømt for mordet. 

Typisk Latinsk serie med mye drama. Den er spennende og kul. Veldig typisk jente serie. Du finner serien på Viaplay.

 

 

 

hits